22 Temmuz 2016 Cuma

Nasıl çıkma teklifi edilir-çıkma teklifi erkekler kızlara nasıl etmeli


Nasıl çıkma teklifi edilir-çıkma teklifi erkekler kızlara  nasıl etmeli Etmeli

Kadınların erkeklerde asla beğenmediği, değiştirmek için epey uğraştığı pek çok özellik sıralayabiliriz buraya. Ama hadi gelin en başına gidelim. Çıkma teklifi nasıl etmeli hem de nasıl etmemeli diyelim biraz.





#1 SMS YOLUYLA ÇIKMA TEKLİFİNDE BULUNMAYIN

tumblr_n30u6qyp9L1r9us6no1_500
Öncelikle , ne ettiğinizin bir önemi yok , asla SMS yoluyla yapmayın bunu. Birine karşı bir şeyler hissediyorsanız , muhakkak bunları o kişinin gözlerine bakarak söyleyin. Hem bu şekilde duyguların karşılıklı olup olmadığını anlamanız çok daha kolay olacaktır.
Gönderen 


#2 BİRLİKTE BİR ŞEYLER YEMEK İSTEDİĞİNİZİ SÖYLEYİN

tumblr_inline_o2fo7qKhgc1rsu932_500
Karşılıklı yenilecek bir yemek duygularınızı açık açık dile getirmek için harika bir ortam olacaktır. Afili bir masaya , nizamlı bir şekilde dizilmiş mumlara tabii ki ihtiyacınız yok. Ama ağzınızdan dökülecek her gerçek kelime karşı tarafın olumlu bir şekilde etkilenmesinde önemli bir rol oynayacak. Tabi burada anahtar kelimemiz “gerçek”!
Gönderen 

#3 HER ANI EĞLENCEYLE DOLU GEÇİRMEYE ÇALIŞIN

65ad9b13-042d-482b-967a-88e1e2a36d2a
Birlikte geçireceğiniz her anınız çok değerli. Ne kadar çok eğlenirseniz o kadar zor vazgeçersiniz. Lunaparka gidin mesela; dönme dolabın tepesinde söylemek isteyeceğiniz güzel şeyler olabilir. “Dünya döndükçe kalbim senin için çarpacak.” gibi klişeleri ihmal etmeyin. Güldürün. Ne kadar güzel vakit geçirirseniz o kadar bağlanırsınız birbirinize.
Gönderen 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free